Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/20.500.12394/7512
Title: Proyecto Bubble cake
Authors: Aragón Gómez, Renata
Colqui Pérez, Kayra
Cristóbal Gomez, Kcoraly
Cueva Yaipén, Adriana
Cuyatti Chávez, Rocío
Rivera Leyva , Alí
metadata.dc.contributor.advisor: Peña Huaytalla, Edith Del Pilar
Keywords: Comida rápida
Universidades
Bienestar social
Publisher: Universidad Continental
metadata.dc.subject.classification: Emprendimiento e Innovación
Issue Date: 2019
metadata.dc.date.available: 18-May-2020
metadata.dc.date.created: 2020
metadata.dc.publisher.department: Centro de Emprendimiento Continental
Extension: 28 páginas
metadata.dc.rights.accessRights: Acceso abierto
metadata.dc.source: Universidad Continental
Repositorio Institucional - Continental
Appears in Collections:Informes

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DO_UC_CE_INF_2019.pdfInforme final de prototipos2.17 MBAdobe PDF
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.