Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/20.500.12394/8900
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorUniversidad Continentales_ES
dc.date.accessioned2021-05-05T21:24:17Z-
dc.date.available2021-05-05T21:24:17Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12394/8900-
dc.formatapplication/pdfes_ES
dc.format.extent106 páginases_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherUniversidad Continentales_ES
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/restrictedAccesses_ES
dc.subjectNutriciónes_ES
dc.subject.classificationNutrición humana (ASUC01694)es_ES
dc.subject.classificationEstudios de especialidad-
dc.titleNutrición humana : Guía de trabajoes_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/otheres_ES
dc.description.notePlan curricular 2018es_ES
dc.publisher.programMedicina Humanaes_ES
dc.publisher.departmentFacultad de Ciencias de la Saludes_ES
dc.rights.accessRightsRestringidoes_ES
dc.subject.ocdehttp://purl.org/pe-repo/ocde/ford#1.02.02es_ES
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersiones_ES
Appears in Collections:Guías de trabajo

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DO_FCS_502_GT_ASUC01694_2024.pdfGT Nutrición humana 20241.18 MBAdobe PDF
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.